Pab kviz koncept

Pab kviz 8×8 je koncept zabave gde se ljudi mogu u opuštenoj atmosferi, uz klopu i piće, takmičiti sa svojim prijateljima protiv drugih ekipa i osvojiti nagrade. Odgovori se predaju u pismenoj formi, stoga svi koji imaju strah od javnog nastupa nemaju razloga za brigu. Ekipe su sastavljene od određenog broja članova, koji se okupljaju u nekom od kafića (pabova) gde se nadmeću u znanju na zadatu temu.

“U ovim turbulentnim vremenima bio je veliki izazov uspeti, a pre svega opstati. Naš slogan došao je prirodno, kao naš glavni i osnovni cilj.”

Pab kviz 8×8 organizacija

„Pab kviz 8×8“ organizatori su entuzijasti koji znanje donose na zabavan način. Đurđe Radić je naš glavni kviz master (čovek koji sastavlja pitanja i vodi kviz), koga smo nedavno imali prilike da gledamo i u TV kvizu Slagalica, gde je bio pobednik ciklusa.
Naš kviz se sastoji od 8 oblasti, koje sadrže po 8 pitanja. Pitanja nisu samo teorijska, već sadrže muziku, slike, inserte iz filmova, kao i rebuse, asocijacije i drugo. Kviz se istovremeno emituje na televizorima ili tv platnima, a kviz master čita pitanja koja idu preko zvučnika. Takmičari odgovore zapisuju na papir, koji se na kraju svake oblasti boduju, a potom rangiranje ispisujemo na ekranima. Na kraju kviza proglašavamo konačni plasman ekipa te večeri i delimo nagrade. Ekipe čini najviše do 6 članova i prijavljuju se za kviz koji ih interesuje.

pab kviz kultura

Trenutno organizujemo:

  1. Kvizove opšteg znanja
  2. Kviz koji obuhvata samo oblasti muzike, sporta i filma
  3. Tematske kvizove vezane za određeni serijal filmova i serija (Hari Poter, Gospodar prstenova, Prijatelji…)
  4. Specijal kvizove (domaća kinematografija, sportski, muzički kviz..)
  5. Team Building kvizove

Nagrade i vaučeri

U saradnji sa lokalima i sponzorima delimo različite nagrade: vaučere za snuker, vaučere za klub društvenih igara, vaučere za pizze, kolače, ture pića, kao i slatkiše, knjige, društvene igre i druge nagrade iznenađenja.
I sami učestvujemo u nagradnom fondu, na kraju liga koje organizujemo nekoliko puta godišnje pobedničkim ekipama uručujemo podsticajne novčane nagrade. Samim tim dodatno nagrađujemo najbolje ekipe koje redovno posećuju naše pab kvizove.

Naišli smo na sjajan odziv publike, sa tendencijom rasta jer nam se iz nedelje u nedelju pridružuju nove ekipe.  Atmosfera je uvek vesela, a pored provere znanja uvek ističemo da je vrlo bitno dobro se zabaviti. Pozivamo vas da posetite naše društvene , kao i galeriju, gde se možete uveriti u sjajne stvari koje radimo.

pab kviz kultura
pab kviz
pab kviz