Radimo svim danima
Naša adresa je Stevana Brakusa 6 na Banovom brdu
Broj za rezervacije: 0655762288

Sede tri drugara u kafiću i gledaju utakmicu. Bila je to važna utakmica njihovog omiljenog tima i sve je bilo u redu osim jedne stvari, ton je bio ugašen. Gledali su tako tu bitnu utakmicu i nisu mogli da se užive totalno u atmosferu, jer sportske atmosfere nije ni bilo… I tako im padne na pamet da otvore sport bar, kafić u kome će sva dešavanja biti upućena na sport, gde će iz svakog ćoška moći da se vidi televizor, i ono što je najbitnije gde će se čuti zvuk, gde nije zabranjeno radovati se dobrim rezultatima svojih favorita, gde atmosfera za vreme utakmice podseća na stadionsku, gde će moći da piju hladno pivo i  da pojedu ono što vole…

Uz sport u svakom smislu,  u baru se može igrati i pikado, imamo dva aparata, a povremeno organizujemo i  pikado turnire. Vikendom često organizujemo svirke, a četvrtkom i nedeljom družimo se uz Pab kviz 8×8 gde pored sporta ima pitanja i iz muzike, filma, serija, kao i opšte kulture. 

Naši gosti kazu da imamo fenomenalnu klopu, koju možete zaliti nekim od više vrsta točenih i flaširanih piva ili drugim pićima iz naše stalne ponude.