Tu smo za Vas svakog dana od 10 do 00h.
U Majke Jevrosime 19b.
+381659275678
+381114008095

S obzirom na aktivnosti Snuker kluba Mister S, naziv je vrlo logičan, ali i neadekvatan. Svakako je snuker prioritet u životu i radu kluba, ali su pored njega zastupljene i razne druge aktivnosti. Svojim prostorom i ambijentom klub zadovoljava kriterijume održavanja najrazličitijih aktivnosti.
Snuker zajednica u Beogradu je velika i što je bitno,  konstantno raste.

Postoje šira, uža i najuža zajednica. Pod najužom se podrazumevaju svi oni koji aktivno učestvuju na turnirima. Pod užom se smatraju svi oni koji prosečno,  minimum jednom nedeljno dođu na snuker. To su pre svega članovi kluba, a onda malo ozbiljniji rekreativci i polaznici snuker škole. Pod širu zajednicu potpadaju svi oni koji snuker prate,  gledaju i ponekad igraju. Cilj jednog snuker kluba je da uvećava širu zajednicu iz koje će regrutovati nove članove uže i na kraju nekolicinu njih spontano pretvoriti u aktivne učesnike turnira.

Pored raznih marketinških poteza uz pomoć  kojih se ovaj proces iznova ostvaruje, održavaju se turniri. Turnir je ultimativni pokazatelj zainteresovanosti pojedinca za sport, u ovom slučaju snuker. Čitav spisak stvari je potrebno štiklirati pre nego odlučite da učestvujete na turniru. Kada uzmemo u obzir najrazličitije psihološke profile, tipična radna vremena,  ambicije i motivacije i finansijske mogućnosti, dolazimo u situaciju da je potrebno organizovati veoma različite vrste turnira, kako biste zadovoljili gore pomenute kriterijume, spiskove i procese.

U skladu sa svim navedenim, snuker klub Mister S obuhvata širok dijapazon turnira… Mister S organizuje: Nedeljni Hendikep Turnir,  Best of the Rest, Six reds, ShootOut, Snooker Plus, Državno prvenstvo Srbije,  Beogradski pobednik i Balkan Snuker ligu.  

MS ACADEMY je škola snukera, osnovana početkom 2017. godine od strane četvorostrukog juniorskog prvaka Srbije u bilijaru i četvorostrukog prvaka Srbije u snukeru i licenciranog WPBSA (World Pool & Billiard Snooker Association) trenera, Marka Stoilkovića.

Nakon pune četiri godine rada, MS Academy može da se pohvali činjenicama da su njeni učenici vlasnici trocifrenih brejkova i titula juniorskog prvaka sa svojih samo 10 godina (Tadija Matijašević), prvaci Balkan Snooker Lige (najveće regionalne lige u ovom delu Evrope) sa svojih 18 godina (Vasilje Pešić), osvajači državnih seniorskih i veteranskih prvenstava i mnogih drugih klupskih turnira.

Više o MS Academy možete pronaći na društvenim mrežama Facebok: MS Academy i Instagram: @misters_academy

Već na samom početku, Mister S se oprobao i kao organizator svirki sa željom da ostvari sve prostorne potencijale. Mister S je bio domaćin i StandUP umetnosti. Posebno bi trebalo istaći saradnju izmedju organizacija LEUKA, Foruma pacijenata i Mister S. Na sveopšte zadovoljstvo, Mister S u okviru projekta “Mesto za nas” ugostio pripadnike pomenutih organizacija i tako postao mesto za njih, tačnije sve članove pomenutih organizacija. Podizanje kvaliteta života i održanje mentalnog zdravlja su presek skupova želja svih strana učesnica ove neočekivane, a opet tako logične saradnje. Stekli su se svi uslovi da Snuker klub Mister S postane bitna tačka na beogradskoj mapi dnevnih i noćnih provoda.

Mister S je napravio izlet i u svet filmske industrije. Na samom kraju 2019. godine snimljena je sedma epizoda serije KLAN koja se deset meseci kasnije emitovala na RTS-u.
Otkako je otpočeo sa svojim radom na novoj adresi,  Mister S se igrao sa najrazličitijem sadržajem i tako tražio presek skupova između multifunkcionalnosti prostora i interesovanja gostiju. Tako je Pab Kviz u organizaciji ekipe 8×8 postao najposećeniji event.

Aktuelni rekord pab kviza je 145 ljudi,  odnosno 30 ekipa. Put to ovog rekorda je bio pun barikada, sabotaže i neprestane borbe. Za bilo kakav uspeh kontinuitet je nužnost. Prošla 2020ta se potrudila da pomenuti saseče u korenu. Taman kada smo uhvatili zalet počela je pandemisjka igranka, maske, radimo,  ne radimo, do 22h, do 20h, ne može vikendom,  može ali do 18h, pa do 17h pa do 14h. Kviz je preživeo sve moguće nedaće i uspeo da opstane,  jer kao što kaže parola Pab kviza 8×8 : ” Kviz ne sme pasti

Presek skupova u punom sjaju, dobili smo snukeraše koji igraju kviz i kvizaše koji dolaze u neposredni dodir sa snukerom.

Za sve Vas koji još niste bili na 8×8 pab kvizu u Mister S-u, možete to učiniti svakog ponedeljka četvrtka od 19:30h.
Četvrtkom Vas očekuje kviz opšteg znanja,  a ponedeljkom specijali vezani za određene franšize filmova, serija, kao i mnogi drugi tematski kvizovi. Okupite prijatelje i uživajte u tričasovnoj edukativno zabavi.

Informacije o nama možete naći i na našem web sajtu snookermisters.com a zapratite nas na društvenim mrežama instagram i facebook gde redovno kačimo obaveštenja.